Uppdaterad 20 januari 14:50

20 januari 08:38, Uppdatering, Bengtsfors

Gällande Bråket i Bengtsfors där en man med stickskador kördes till sjukhus. (se nedan text)

Uppdatering 14.27

Det som hittills framkommit i det utredningsarbete som bedrivits är att det är två grupperingar av yngre män som träffats på den aktuella platsen i Mellerud. Bråk har uppstått vilket leder till att en av personerna i den ena gruppen avlider. Under kvällen kommer polisen att arbeta trygghetsskapande i området, samt genomföra dörrknackning som en del i det utredningsarbete som pågår. Polisen kommer även att arbeta med ökad närvaro och hög synlighet. Iakttagelser och tips från allmänheten är viktiga i det fortsatta utredningsarbetet. Detta kan man lämna via polisens växel 114 14 eller via tipslänk på polisen.se.

Uppdatering:

Den skadade mannen är avliden och anhöriga är underrättade. En förundersökning gällande mord alternativt dråp är inledd. De inblandade skall vara vuxna män i 20-30-årsåldern. I nuläget finns ingen gripen eller misstänkt för brottet, polisen fortsätter sitt utrednings- och spaningsarbete.  

Tidigare publicerad text:
00.36 Bengtsfors, bråk
En polispatrull uppmärksammar en bil i hög hastighet i riktning mot Bäckefors och påbörjar ett förföljande. Bilen stannar inte förrän man är framme på Bäckefors sjukhus. Patrullen som är strax bakom ser hur tre personer ifrån bilen bär ut den fjärde. Man uppmärksammar personalen på sjukhuset som kommer ut och påbörjar HLR. Personerna berättar att de har varit i Mellerud och att det har uppstått bråk med ett annat gäng, den skadade mannen har stickskador. Brottsplatsen skall vara i korsningen Storgatan och Bergsgatan. Avspänning för teknisk undersökning är gjord. Brottsrubrik är i nuläget inte fastställd.

Inga uppgifter kan lämnas gällande mannens skadeläge innan polisens utredningstekniska åtgärder är klara.

 

Polis tar emot tips gällande händelsen i centrala Mellerud på telefon 114 14. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen