21 januari 06:00, Sammanfattning natt, Västra götalands län

Dagens presstalesman är Thomas Fuxborg och till kvällen kommer Anna Göransson samt Stefan Gustafsson.

22.07 Göteborg, rån
Vid Doktor Fries Torg är det en kille i 20-årsåldern som blir rånad på sin mobiltelefon och bankkort av tre maskerade personer. I samband med rånet blir han slagen och sparkad. En av de tre rånarna hade en kniv i handen som de hotade med. Målsägaren var ej i behov av sjukhusvård.

00.23 Göteborg, misshandel
Vid Andra Långgatan grips en man i 30-årsåldern som misshandlat en person. Detta ska ha skett inne på en bar. Den slagne är i 30-årsåldern och var inte i behov av sjukhusvård.

02.24 Göterborg, bråk
Polis larmas till Lilla London vid Kungsportsavenyn med anledning av att fyra personer tjafsar med en vakt. Polis omhändertar en i sällskapet som är misstänkt narkotikapåverkad och en annan i sällskapet omhändetas för fylleri.

04.17 Göteborg, inbrott
Polism larmas till Karl Johansgatan med anledning av att någon klättrar på en byggnadsställning och boende är orolig att personen försöker göra inbrott. Polis konstaterar att någon har krossat ett fönster till en förskola på bottenvåningen. Oklart vid anmälningstillfället om någon varit inne i lokalerna.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen