21 januari 06:53, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Ett urval av händelser sedan klockan 22 i går kväll.

Polisen i Östergötlands län har hanterat ett 30-tal händelser sedan klockan 22 i går kväll. Två personer har gripits i Söderköping, misstänkta för grov misshandel (läs mer nedan).

22.49 Misshandel, Söderköping
Polis fick samtal om ett bråk i en bostad i Söderköping. Ambulans var först på plats och hittade en skadad person utomhus, som fördes till sjukhus. När polis kom dit fanns det två män kvar på platsen, som båda bar spår av att ha varit inblandade i bråket. De greps bägge, misstänkta för grov misshandel. Bråket hade sannolikt börjat inomhus och fortsatt ute på gatan. Samtliga inblandade är män i 25-årsåldern.

23.29 Brand, Motala
Larm om brand i ett flerfamiljshus på Kråkrisvägen i Motala. Källaren och en trappuppgång ska vara rökfylld. Branden visade sig ha startat nere i källaren och sedan hade röken spridit sig upp i flera trappuppgångar. De boende evakuerades men ingen ska ha skadats allvarligt. En förundersökning om mordbrand har inletts och brandplatsen spärrats av.

00.11 Rån, Mjölby
En man i 20-årsåldern blev rånad på en väska, innehållandes bland annat en mobiltelefon och bankkort. Detta skedde i samband med att han klev av tåget i Mjölby och var på väg hemåt till fots. Målsäganden skadades inte i samband med händelsen. En anmälan om rån har upprättats, det finns i nuläget ingen misstänkt.

04.15 Trafikolycka, Skänninge
Ett träd välte över länsväg 206 och en bil körde rakt in i trädet. Ytterligare en bil kom bakifrån och körde in i den första bilen. Vägen helt blockerad. Samtliga inblandade klarade sig utan personskador, men vägen var avstängd i cirka 30 minuter. Bägge bilarna fick bärgas från platsen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen