Vi har för tillfället problem med att lista våra polisstationer på webbplatsen. Använd istället sökfunktionen för att hitta kontaktuppgifter till och information om polisstationer.

21 januari 08:08, Sammanfattning kväll och natt, Jämtlands län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Tre personer har omhändertagits för fylleri och tre personer har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott. Polisen har utfört ett antal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

22:49 Misshandel Östersund. Man som ska ha blivit misshandlad av okända gärningsmän i centrala Östersund. Polis har varit på platsen för initiala utredningsåtgärder. Ska enligt de initiala uppgifterna vara tre män som attackerat mannen och tillfogat honom ansiktsskador samt skador på hans kläder. Ingen närmare uppgift om ifall mannen behövt uppsöka sjukvård. En anmälan om misshandel och försök till grov misshandel har upprättats.

02:03 Fordon anträffat stulet utanför Östersund. Det är en bilsläp som påträffats, släpet tas i beslag. Misstänkt stöldgods påträffas i anslutning till släpet och tas också i beslag.

02:19 Rattfylleri Härjedalen. Polispatrull påträffar en bil i diket. Två män påträffas i anslutning till bilen. Då det finns misstankar om rattfylleri och det är oklart vem som kört bilen genomförs initiala utredningsåtgärder på platsen. Båda männen tas med för provtagning och förhör.

En viltolycka har anmälts till polisen under natten. Ingen person skadades i samband med olyckan.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen