Vi har för tillfället problem med att lista våra polisstationer på webbplatsen. Använd istället sökfunktionen för att hitta kontaktuppgifter till och information om polisstationer.

Uppdaterad 21 januari 11:44

21 januari 10:25, Trafikolycka, Motala

Bil i diket på länsväg 211.

10.18 Larm om en personbil som kört i diket på länsväg 211 mellan Borensberg och Tjällmo. En person ska ha befunnit sig i bilen vid tidpunkten för olyckan och det är föraren själv som ska ha ringt in olyckan.

10.19 Polis på väg till platsen.

10.39 Polis på plats.

11.20 En  förd med ambulans till sjukhus. Bilen hade voltat och låg på taket i diket när räddningstjänst kom fram. Föraren, en man i 50-årsåldern, hade tagit sig ur bilen själv men fick följa med ambulans till sjukhus. Det finns ingen misstanke om brott. Ytterligare två bilar kolliderade på platsen strax efter olyckan, men där handlade det om någon form av kökrock utan personskador och där förarna löste det hela utan polisens inblandning.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen