21 januari 15:38, Farligt föremål, misstänkt, Göteborg

Larm om misstänkt farligt föremål, Ekmansgatan.

Polis skickas till Ekmansgatan, efter uppgifter via SOS om ett misstänkt farligt föremål. Räddningstjänst är på platsen har spärrat av närliggande området.

En bilägaren har larmat polisen om att ett föremål har monterats/sitter fast mot ett däck på hans bil. Bilägaren kan inte avgöra vilken typ av föremål det handlar om och begär att polisen gör en bedömning.

För närvarande finns ingen ytterligare information, arbete pågår på platsen. Händelsen uppdateras om/när ny information kan lämnas.

Kl 16.23: Bedömning av föremålet av räddningstjänst och polis är att det är ofarligt. Polisen kan i nuläget inte gå in på vad/hur föremålet ser ut eller innehåller. Det kommer troligen även att innebära att en förundersökning inleds, rubricering ännu inte fastställd. Insatsen kommer att avslutas och avspärrningar släpps.  

Polisens förundersökning rubriceras grovt olaga hot.  

 

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen