Vi har för tillfället problem med att lista våra polisstationer på webbplatsen. Använd istället sökfunktionen för att hitta kontaktuppgifter till och information om polisstationer.

Uppdaterad 21 januari 19:38

21 januari 19:17, Rån, Finspång

Butiksrån i Finspång.

18.09 polisen fick samtal via SOS om att en butik hade blivit utsatt för ett brott av en person som lämnat platsen.

18.11 polisen är framme vid butiken, som ligger på Stora Allén i Finspång.

19.13 polisen är nu klar på platsen med de inledande utredningsåtgärderna. Förhör har hållits med en drabbad man i 55-årsåldern som arbetade i butiken. Han har blivit hotad av en person som kom in i butiken och hotade med ett tillhygge. Gärningspersonen lyckades tilltvinga sig en mindre summa kontanter från kassan och därefter försvinna från platsen.

Polisen har inlett en förundersökning om grovt rån och butiken har spärrats av inför en kommande kriminalteknisk undersökning. Polisen har också spanat i omgivningarna och även sökt/spårat med hund men ännu har ingen gärningsperson gripits. Ingen ska ha blivit fysiskt skadad vid rånet.

Polisen tar gärna emot tips och/eller iakttagelser om personer som kan setts före eller efter rånet i området omkring Stora Allén - Åkervägen i Finspång. Tipsa polisen på 114 14 eller via tipsformuläret på polisens hemsida.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen