22 januari 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

God morgon, dagens presstalesperson heter Ulla Brehm och i kväll arbetar Stefan Gustafsson och Anna Göransson.

23.52 Borås, brand
På en parkering på Nolhagagatan brinner en personbil, en person skall ha setts springa från platsen. Räddningstjänst till platsen och polis skriver en anmälan om skadegörelse genom brand. Spaning i området utan resultat.

00.39 Munkedal, trafikbrott
På Länsväg 832 Munkedal ser polispatrull en motorcykel utan synlig registreringsskylt, ett förföljande påbörjas. Vid järnvägsstationen i Dingle stoppas motorcykeln som visar sig vara stulen sedan ett par månader. Föraren är en man i 30-årsåldern, han grips och misstänks för tillgrepp av fortskaffningsmedel och grov olovlig körning.

00.50 Göteborg, stöld genom inbrott
På Ärenprinsgatan försöker en man bryta sig in i en bostad via en altandörr, mannen avbryts och springer från platsen när den som bor i bostaden skriker högt och skrämmer mannen. Polis med hund spanar i området utan resultat. En handske som mannen lämnat kvar tas i beslag. En anmälan skrivs, ingen gripen i nuläget.  

01.12 Götene, rattfylleri
En personbil stoppas för kontroll på Parkgatan. Föraren är en man i 25-årsåldern och rapporteras för misstänkt drograttfylleri och grov olovlig körning.

02.11 Göteborg, brand
Larm kommer in om brand i källare på ett landshövdingehus i Kungsladugård, räddningstjänst till platsen. Två trapphus är rökfyllda, inga uppgifter finns om personskador. En avspärrning görs för teknisk undersökning. En anmälan om mordbrand skrivs, ingen är i nuläget gripen för brott.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen