22 januari 06:16, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Sammanfattning av nattens händelser.

Under natten mot onsdagen har polisen hanterat 20 händelser som rör Jönköpings län och händelsemässigt har natten varit mycket lugn. Ingen har gripits för brott och fyra personer har omhändertagits för berusning eller påverkan av narkotika. Inga brott av allvarlig karaktär har kommit till polisens kännedom.

23:18 SOS larmade polis och räddningstjänst till Röd Påle där en skåpbil brann. Branden släcktes av räddningstjänst och polisen har upprättat en anmälan om skadegörelse genom brand. Det finns ingen misstänkt i ärendet.

00:10 Öxnehagaleden Jönköping. En polispatrull stannade och kontrollerade ett fordon. Föraren, en man i 20-årsåldern, visade tecken på att vara påverkad av narkotika och fick följa med till polisstation för provtagning. Han misstänks för rattfylleri under påverkan av narkotika.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen