22 januari 07:13, Sammanfattning natt, Jämtlands län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. Två personer har omhändertagits för fylleri och två personer har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

22:55 Förargelse, Åre
Polisen uppmärksammar en person i centrala Åre som urinerar offentligt. Personen, en man i 20-årsåldern, får en ordningsbot för offentlig urinering.

22:59 Knivlagen, Härjedalen
Polisen beordras till ett hotell i Vemdalsskalet med anledning av att ordningsvakter har envarsgripit en man misstänkt för brott mot knivlagen. Då misstanke finns om att mannen även är påverkad av narkotika utförs en provtagning.

01:31 Förargelse, Åre
Polisen uppmärksammar en person i centrala Åre som urinerar offentligt. Personen, en man i 20-årsåldern, får en ordningsbot för offentlig urinering.

04:04 Skadegörelse, Östersund
Polisen kontaktas angående en man som har tagit sönder en port på en fastighet i Odenslund, Östersund. Polisen kontaktar fastighetsägaren och upprättar en anmälan om skadegörelse. Mannen får en frivillig transport hem.

Övrigt: Tre viltolyckor har inträffat under tidig morgon, en i Östersunds kommun, en i Strömsunds kommun samt en i Bräcke kommun. Det finns inga uppgifter om personskador.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen