Vi har för tillfället problem med att lista våra polisstationer på webbplatsen. Använd istället sökfunktionen för att hitta kontaktuppgifter till och information om polisstationer.

23 januari 21:36, Stöld, Linköping

Man greps för stöld av hörlurar. Misstänks för flera brott.

20:19 Polisen larmades till S:t Larsgatan med anledning av en stöld utanför ett hotell. En person hade stulit ett par hörlurar som en person bar på sig. Den utsatta följde efter gärningspersonen och larmade polisen.

20:36 Polisen anträffade mannen. Vid anträffandet hade han en kniv på sig. Mannen, som är i 20-årsåldern, greps misstänkt för grov stöld och brott mot knivlagen. Han fördes till polisstationen för förhör.

Det framkom att mannen innan stölden av hörlurarna hade setts ta en kniv inne på hotellet och där också hotat en gäst. Misstankarna stöld och olaga hot läggs till till brotten mannen redan misstänktes för.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen