Uppdaterad 25 januari 09:07

25 januari 00:01, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Ett urval av nattens händelser

Uppdateras eftersom under natten.

 

21:26 Rattfylleri, Piteå

Samtal inkom till polisen om att en man i 30-årsåldern kört fast i en snödriva och uppfattades påverkad i Piteå kommun. Anmälaren såg till att bilen inte gick att köra därifrån genom att ploga upp en snöhög framför och bakom bilen. 30-åringen medtogs för kroppsbesiktning.

Uppdaterad klockan 08:28

Kl 00:00-07:00, det har varit en natt med låg arbetsbelastning. Tre personer har omhändertagits för fylleri, en av dem misstänks även för misshandel och en annan av dem misstänks även för skadegörelse. En person har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

02:31 Försök till rån, Luleå
Polis kallas till Örnäset i Luleå där ett vittne sett en person bli upptryckt mot en husvägg av andra personer. Polis griper tre män i 20-årsåldern som misstänks för försök till rån. En av dem misstänks även ha slagit personen som blev upptryckt mot väggen. En anmälan gällande försök till rån samt misshandel upprättas.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen