25 januari 07:07, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

God morgon, dagens presstalesperson heter Ulla Brehm.

22.47 Partille, stöld genom inbrott
Okänd person tar sig in i en bostad på Lilla Skogsvägen genom att bryta upp en altandörr. I nuläget oklart vad som stulits, ingen gripen i nuläget. En anmälan skrivs.

23.08 Gråbo, stöld genom inbrott
Två mörkklädda män ses ta sig in på vårdcentralen på Lundbyvägen, en ruta är delvis krossad. En väska med mediciner hittas i anslutning som tas i beslag, ingen gripen.

23.41 Göteborg, mordbrand
En brand upptäcks i en lägenhet på Skogaberg, okänd person har slängt in något brännbart. Vid tillfället var lägenheten tom, inga personskador. Lägenheten spärras av för teknisk undersökning, en anmälan skrivs.

00.28 Kungälv, våld alt hot mot tjänsteman
Polis larmas till en restaurang på Strandgatan där en ordningsvakt väntar utanför med en person gripen och belagd med handfängsel. Två personer är misstänkta för brott, en är ej identifierad och tas med till polisstationen. Anmälan skrivs.

05.10 Göteborg, misshandel
På Övre Husargatan har en man blivit misshandlad av en okänd person, polis kallas till platsen. Mannen körs med ambulans till sjukhus med skador i huvudet. En anmälan skrivs, ingen gripen i nuläget.

00.35 Mariestad, olaga hot
Polis kallas till ett bråk mellan tre män i anslutning till ett lägenhetshus på Kinnekullevägen.  Ingen visar sig vara skadad, en av männen grips misstänkt för olaga hot, en anmälan skrivs.

03.44 Vänersborg, rattfylleri
Polis kontrollerar ett fordon på E45 Frändefors. Föraren är en man i 20-årsåldern och tas med för provtagning misstänkt för drograttfylleri, narkotikabrott eget bruk och grov olovlig körning.

05.22 Göteborg, rån
På Nordenskiöldsgatan åker en man i 20-årsåldern med okänd person i en bil och blir rånad, mannen tvingas ta ut kontanter. Inga övriga omständigheter finns i nuläget.

06.40 Borås, stöld ur fordon
Ett vittne ser två mörkklädda män göra inbrott genom att bryta upp en bakdörr, i en parkerad personbil på Kellgrensgatan. Männen ses springa mot ett skogsparti, med sig har de en väska. Polis med hund söker i området och de två männen som gömt sig säkras. De två körs in till polisstationen för förhör misstänkta för stöld. I nuläget oklart vad som stulits.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen