25 januari 07:20, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Kl 00:00-07:00, det har varit en natt med normal arbetsbelastning. Nio personer har omhändertagits för fylleri och två personer har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

00:12 Misshandel, Skellefteå
En patrull beordrades till en krog i Skellefteå med anledning av en misshandel. En man i 65-årsåldern misstänks ha misshandlat en kvinna i 50-årsåldern. Mannen och kvinnan känner varandra. Mannen greps och en anmälan gällande misshandel upprättas.

00:57 Misshandel, Skellefteå
En patrull beordrades till en krog i Skellefteå med anledning av misshandel. Personen som misstänktes för misshandel är en man i 25-årsåldern.Han var kvar på plats och omhändertogs med stöd av lagen om omhändertagande av berusade personer (LOB) då han inte kunde ta hand om sig själv eller annars utgjorde en fara för sig själv eller för någon annan. En anmälan gällande misshandel upprättas.

01:14 Misshandel, Umeå
Polis beordrades till en krog i Umeå med anledning av en misshandel. Två personer, som är män i 20-årsåldern, var involverade. Båda omhändertas med stöd av lagen om omhändertagande av berusade personer (LOB). Anmälan och motanmälan gällande misshandel upprättas.

03:53 Rattfylleri, Storuman
En patrull stoppade och kontrollerade en personbil i Hemavan. Föraren, en man i 20-årsåldern, misstänktes för rattfylleri och blåste positivt i polisens sållningsinstrument. Han togs med för provtagning. Bilnycklarna omhändertogs med syfte att förhindra brott och en anmälan gällande rattfylleri upprättas.

En viltolycka har anmälts till polisen under natten och morgonen. Ingen person skadades i samband med olyckan.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen