25 januari 08:02, Sammanfattning natt, Jämtlands län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Kl 00:00-07:00, det har varit en natt med normal arbetsbelastning. Tre personer har omhändertagits för fylleri. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

02:16 Rattfylleri, Härjedalen
En patrull stoppade och kontrollerade en personbil i Lofsdalen. Föraren, en man i 25-årsåldern, misstänktes vara påverkad av alkohol och togs med för provtagning. Föraren saknade godkänt körkort. En anmälan gällande rattfylleri och grov olovlig körning upprättas.

02:38 Misshandel, Krokom
Polis beordrades till en adress i Krokom med anledning av bråk i en trappuppgång. En man i 20-årsåldern misstänks ha misshandlat en annan man i 25-årsåldern. En anmälan gällande misshandel upprättas.

02:39 Misshandel, Östersund
Polis beordrades till en krog i Östersund med anledning av misshandel. En kvinna i 30-årsåldern misstänks ha misshandlat en kvinna i 20-årsåldern. En anmälan gällande misshandel upprättas.

En viltolycka har anmälts till polisen under natten och morgonen. Ingen person skadades i samband med olyckan.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen