25 januari 08:17, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Kl 00:00-07:00, det har varit en natt med normal arbetsbelastning. Fyra personer har omhändertagits för fylleri och fyra personer har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

01:33 Grov misshandel, Sundsvall
Polis beordrades till Stenstan med anledning av en misshandel. En person, en man i 25-årsåldern, misstänks ha skadat två personer med ett vasst föremål. Den misstänkte greps och utredningsåtgärder har utförts. En anmälan gällande grov misshandel upprättas.

02:29 Ofredande/förargelse, Örnsköldsvik
En patrull träffade en kvinna i centrala Örnsköldsvik som sa att hon hade blivit ofredad av en man. En anmälan gällande ofredande/förargelse upprättas.

02:44 Misshandel, Kramfors
Polis beordras till Lunde med anledning av att en person har blivit misshandlad. Den misshandlade personen förs till sjukvård. Patrullen upprättar en anmälan gällande misshandel.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen