26 januari 07:17, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Kl 00:00-07:00, det har varit en natt med låg arbetsbelastning. Fyra personer har omhändertagits för fylleri. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

01:04 Stöld, Sundsvall
Polis kallades till Inre Hamnen i Sundsvall med anledning av stöld. En person hade blivit bestulen på två telefoner. En anmälan gällande stöld upprättas.

01:29 Bedrägeri, Sundsvall
En patrull beordrades till en krog i Sundsvall. Där hade två minderåriga personer envarsgripits på grund av misstänkt falsk legitimation. Båda överlämnades till vårdnadshavare och en anmälan gällande bedrägeri upprättas.

04:09 Stöld/inbrott, Sundsvall
En patrull beordrades till Birsta med anledning av ett inbrott i en butik. Det är oklart om något har stulits. Patrullen har dokumenterat på plats och en anmälan gällande stöld/inbrott upprättas.

Två viltolyckor har anmälts till polisen under natten och morgonen. Ingen person skadades i samband med olyckorna.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen