26 januari 08:07, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Ett urval av händelser sedan klockan 22 i går kväll.

Polisen i Jönköpings län har hanterat ett 90-tal händelser sedan klockan 22 i går kväll. En person har gripits och 12 personer har omhändertagits enligt Lob, lagen om omhändertagande av berusade personer.

00.54 Misshandel, Jönköping
Polis larmades till ett bråk i en bostad i Ekhagen, Jönköping. En inringare hade hört skrik och dunsar från en lägenhet. När polis kom till platsen greps en man i 35-årsåldern, misstänkt för misshandel i relation. Målsägande är en kvinna i ungefär samma ålder. Hon hade synliga skador efter slag mot ansiktet, men var inte allvarligt skadad. Den gripne var påverkad och kunde därför inte omedelbart höras om händelsen. Målsäganden kunde höras på plats.

01.50 Rattfylleri, Jönköping
Polis stoppade en bilist på Drottninggatan i Huskvarna. Föraren, en man i 40-årsåldern, saknade körkort och uppträdde som om han var narkotikapåverkad. Han togs med för provtagning och är misstänkt för drograttfylleri samt grov olovlig körning då han var dömd för olovlig körning vid flera tillfällen tidigare.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen