Uppdaterad 27 januari 11:36

27 januari 03:02, Stöld/inbrott, Norrtälje

Tre gärningsperson greps i Rimbo misstänkta för stöld genom inbrott.

Larmbolaget kontaktade polisen när de fick in ett inbrottslarm från en affärsverksamhet i Rimbo. En eller flera gärningspersoner hade krossat två av rutorna till lokalen. När polisen var på plats gick det inte att säga vad som var stulet.

När polisen skulle kontrollera tre yngre män i närområdet, började en av dem att springa från platsen. De två andra greps misstänkt för stöld genom inbrott. Han som avvek från platsen greps med  hjälp av hundspårning. Även han är misstänkt för stöld genom inbrott.

En av de tre som greps är född 2005, han är inte längre frihetsberövad men fortfarande misstänkt för brottet. De andra är födda 2002. Polisen har informerat deras vårdnadshavare. 

Uppdatering klockan 11:36
Ingen av de misstänkta personerna är längre frihetsberövade. Misstankarna mot dem alla tre kvarstår och utrednings arbetet fortsätter.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen