27 januari 06:04, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

God morgon! Dagens presstalesperson på RLC är Anna Göransson, och under kvällen tjänstgör Ulla Brehm.

20.54 Brand, Wadköpingsgatan, Hisings-Backa. Polis och räddningstjänst skickas till platsen, där en moped brinner. Räddningstjänst släcker och polis upprättar en anmälan gällande skadegörelse genom brand.

21.10 Rattfylleri, väg 723, Kållekärr. Polis stoppar en personbil för kontroll dör föraren, en kvinna, blåser positivt för alkohol. Hon tas med för provtagning, misstänkt för rattfylleri.

00.00 Rån, Engelbrektsgatan. Polis skickas till platsen där en anmälare uppger att en för honom okänd gärningsman, slagit honom i huvudet och i samband med det tillgripit hans väska. Gärningsmannen har därefter sprungit från platsen. Polispatrull möter upp mannen, och en anmälan om rån upprättas. Det finns ingen misstänkt.

04.19 Trafikolycka, Karl Gustavsgatan / Parkgatan, Göteborg. En polisbil och en personbil kolliderar i korsningen i samband med att polispatrullen är skickade på uppdrag. Personbilen bärgas från platsen. Någon ambulans behövs inte skickas till platsen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen