27 januari 06:48, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Sammanfattning av polisverksamhet i polisområde Jönköping.

06.30 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 25-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ongen har frihetsberövats.

00.33 SOS-larm till polisen om brand utomhus på Lundgatan i Habo. Det visade sig vara en bil som brann. Ingen misstanke om brott.

01.34 samtal till polisen om larm från en butik i Fridhem, Jönköping. Det visade sig att någon krossat rutan på butiken med en sten och därefter tillgripit snus. Polisen har påbörjat en utredning om stöld genom inbrott och en brottsplatsundersökning är  genomförd. Det finns ingen misstänkt.

06.14 en polispatrull upptäckte en brinnande lastbil på en rastplats vid E4 Vättersmålen. SOS larmades och räddningstjänsten åkte till platsen. Det visade sig vid närmare undersökning att en stänkskärm legat emot ett däck vilket förorsakat värmeutveckling. Ingen misstanke om brott.

Lastbilen står ute på E4 och inväntar tungbärgare som ska ta den från platsen. Framkomligheten är påverkad men det går att passera.

 

 

Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen