Uppdaterad 28 januari 09:40

27 januari 22:31, Skottlossning, Kristianstad

Långebro. Samtal om höga smällar.

Samtal om höga smällar i området runt Långebro inkommer till Polisens regionledningscentral. I samma stund inkommer uppgift om att en skottskadad person anlänt i privatbil till sjukhuset i Kristianstad. Polis skickas till Långebro och till sjukhuset.

En brottsplats är lokaliserad på Långebrogatan och ett större område är avspärrat. Kriminaltekniker är begärda till platsen.

Polis är på plats sjukhuset.

Den skottskadade personens skadeläge är just nu okänt.

Uppdatering: Den skadade mannen har avlidit. Mannen var i 25-årsåldern. I nuläget finns ingen misstänkt gripen. Personer som har gjort iakttagelser i samband med skjutningen uppmanas att höra av sig till polisen på 114 14.

Uppdatering: Polisen kommer att arbeta med dörrknackning i området under dagen. Från klockan 10.00 och framåt kommer det mobila poliskontoret att vara på plats på Gamla Långebrogatan för trygghetsskapande arbete samt insamling av tips.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen