Vi har för tillfället problem med att lista våra polisstationer på webbplatsen. Använd istället sökfunktionen för att hitta kontaktuppgifter till och information om polisstationer.

28 januari 07:09, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Sörmland.

06.10 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 25-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har gripits, två har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och ingen har heller fått följa med för provtagning.

00.21 vid en rutinkontroll av en bilist på Tingshusgatan i Katrineholm blev bilisten, en man i 35-årsåldern, misstänkt för olovlig körning eftersom han saknar körkort.

02.29 polisen fick samtal om bråk på Ortvägen i Nyköping. Framme på platsen upptäckte polisen fyra personer som verkade ha bråkat med varandra. Två personer omhändertogs för tillnyktring, en av dessa misstänks för ringa narkotikabrott, eget bruk varför han fick genomgå provtagning. Det var en man i 40-årsåldern. Polisen har också påbörjat två utredningar om misshandel. De drabbade, män i 20-25-årsåldern, har inte fått några allvarliga skador. Den som misstänks för misshandel är en man i 30-årsåldern.

04.21 SOS-larm till polisen om brand utomhus på Lundbyvägen i Åkers Styckebruk. Det visade sig vara tre personbilar som brann och polisen misstänker att branden är anlagd. Polisen har påbörjat en utredning om skadegörelse genom brand.

Polisen tar gärna emot tips om vem/vilka som kan ligga bakom branden. Tipsa polisen på 114 14.

Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen