29 januari 06:00, Sammanfattning natt, Västra götalands län

Dagens presstalesman är Thomas Fuxborg och till kvällen kommer Anna Göransson.

Vad det gäller den anmälda försvunna Ingvor är hon fortfarande inte anträffad.

22.18 Mellerud, trafikolycka
På E45 i korsningen med Holmsgatan är det två bilister som kolliderar. En av förarna springer från platsen och anträffas inte. Skadeläget på den andre föraren är okänt.

23.51 Borås, skadegörelse
Flera personer hör en kraftig smäll i området Göta och polis samt räddningstjänst letar efter detonationsplatsen. Vid Rundeln kan det konstateras att någon med största sannolikhet har lagt en bangers vid en entrédörr till ett flerfamiljshus vilket orsakat minmdre skador på dörren och glaskross.

00.51 Tidaholm, brand
Vid Agnetorp är det en familj som upptäcker att det brinner i deras kök och tar sig ur huset. De körs till sjukhus för kontroll. Polisen skriver en anmälan gällande allmänfarliog vårdslöshet. Okänt vad som brunnit i köket och hur mycket.

01.28 Göteborg, våldtäkt
En kvinna i 35-årsåldern ringer och uppger att hon blivit våldtagen av en okänd man utanför Willys i Rosenlundsområdet. Mannen grips strax efter nere vid Järntorget och är misstänkt för våldtäkt. 

04.36 Vänersborg, skadegörelse genom brand
Polis och räddningstjänst larmas till sex olika platser runt om i Vänersborg med anledning av att någon anlagt bränder i containers. Platserna är, Tegelbruksvägen, Petersbergsvägen, Onsjöskolan, Husargatan, Quality Hotel och Tenggrensvägen. Bränderna har varit begränsade till containerna och inga personskador. 

  

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen