29 januari 07:30, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Kl 00:00-07:00, det har varit en natt med normal arbetsbelastning. Två personer har omhändertagits för fylleri. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

02:38 Rattfylleri, Sundsvall
En patrull stoppade och kontrollerade en personbil i Stenstan i Sundsvall. Misstanke uppstod om att föraren, en man i 35-årsåldern, var påverkad av alkohol och han togs med för provtagning. Föraren saknade dessutom godkänt körkort. En anmälan gällande grovt rattfylleri samt grov olovlig körning upprättas.

04:25 Stöld/inbrott, Sollefteå
En patrull beordrades till en butik i Långsele med anledning av ett inbrott. Patrullen har utfört en brottsplatsundersökning och spärrat av platsen för en teknisk undersökning. En anmälan gällande grov stöld alternativt stöld genom inbrott i butik upprättas.

06:09 Stöld/inbrott, Kramfors
En patrull beordrades till en butik i Nyland med anledning av ett inbrott. En brottsplatsundersökning har utförts och en anmälan gällande stöld genom inbrott i butik upprättas.

En viltolycka har anmälts till polisen under natten och morgonen. Ingen person skadades i samband med olyckan.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen