Uppdaterad 29 januari 09:48

29 januari 08:33, Rån väpnat, Örebro

Väpnat rån mot Pressbyrån på Centralstationen

Ett väpnat rån har inträffat mot Pressbyrån på Örebros Centralstation. I skrivande stund pågår ett febrilt arbete att hitta gärningsmannnen. Denna händelse kan komma att uppdateras efter hand.

(Uppdatering kl 09:17)

Kl 08:33 inkom larm om väpnat rån mot Pressbyrån vid Järntorget. Kl 08:38 inkom även larm om väpnat rån mot Pressbyrån vid Centralstationen. En stund senare kunde en person gripas misstänkt för de båda brotten. Denne är en man i 30 årsåldern. I sammanhanget har ett vittne som följt efter gärningsmannen varit avgörande för det snabba gripandet. 

(Uppdatering kl 09:46)

Tillhygget som använts vid rånet är anträffat. Likaså är kontanter från rånet på Järntorget anträffat på den gripne mannen. 

UPPDATERING kl.15.13

Den frihetsberövade mannen är numera anhållen. Han är i nuläget misstänkt för rån i två fall och försök till personrån i ett fall.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen