03 januari 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

Nedan följer ett urval av nattens händelser.

22.07 Brand, Uddevalla
På Myråsvägen brinner en bil. Räddningstjänsten är på plats och släcker. Det har setts personer runt bilen och polisen upprättar en anmälan gällande skadegörelse genom brand.

22.23 Brand, Bengtsfors
Det har brunnnit i ett uterum på ett äldreboende i Bäckenområdet. Då det finns misstankar om att branden kan vara anlagd upprättas en anmälan gällande mordbrand och platsen spärras av för en teknisk undersökning. Inga kända personskador.

23.24 Brott mot knivlagen, Göteborg
Polis larmas till ett boende vid Lilla Bommen där en man som ser påverkad ut skriker och har en kniv i handen. Inga personskador. Mannen anträffas och omhändertas.

01.31 Brand, Vänersborg
Larm om en bilbrand i ett parkeringshus på Kastanjevägen. En bil på taket har brunnit och ytterligare en bill uppges vara skadad av branden. Två personer ska ha sprungit från platsen och polisen upprättar en anmälan om skadegörelse genom brand.

01.52 Stöld, Borås
Polis larmas till en restaurang på Getholmsgatan med anledning av ett pågående inbrott. Entrédörren är sönderslagen men det finns ingen kvar i lokalen. Det är för närvarande oklart vad/om något stulits. Anmälan om stöld genom inbrott.

02.37 Brand, Borås
På Dalbogatan brinner en stillastående bil. Ingen spridningsrisk. Anmälan om skadegörelse genom brand.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen