Uppdaterad 03 januari 21:34

03 januari 16:28, Trafikolycka, vilt, Jämtlands län

Ett antal viltolyckor har anmälts i länet.

Berg kommun
15:34 En personbil har kolliderat med en älg på E45 vid Hackås. Olyckan resulterade inte i personskador. Det är oklart hur det gick för älgen, som lämnade platsen. Eftersöksjägare kontaktas.

Härjedalen kommun
16:11 En personbil kolliderade med en ren på riksväg 84 vid Tännäs. Inga personskador. Renen dog och berörd sameby kontaktas.

Uppdaterad 21:25

Härjedalen kommun
17:16 En personbil har kolliderat med en ren på länsväg 503 vid Linkvarn. Inga personskador. Renen dog och berörd sameby är kontaktad.

Strömsund kommun
18:08 En personbil har kolliderat med ett rådjur på Alanäsvägen i trakten av Strömsund. Ingen person skadades. Djuret lämnade platsen och eftersöksjägare har kontaktats.

Krokom kommun
18:31 På länsväg 689, i trakten av Vallrun, har en skåpbil kolliderat med ett rådjur. Inga personskador, men djuret dog. Eftersöksjägare kontaktas för att ta hand om kadavret.

Åre kommun
20:46 En rådjurspåkörning har inträffat på väg 662 vid Huså. Inga personskador. Det är oklart hur det gick för djuret och eftersöksjägare har kontaktats.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen