30 januari 07:08, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Ett urval av händelser sedan klockan 22 i går kväll.

Polisen i Södermanlands län har hanterat ett 30-tal händelser sedan klockan 22 i går kväll. Tre personer har gripits, se händelser nedan.

23.01 Misshandel, Nyköping
Polis larmades till en lägenhet i Brandkärr, Nyköping, efter samtal om att det pågick en misstänkt misshandel. På plats kunde man snabbt gripa en man i 30-årsåldern, misstänkt för misshandel i relation. Målsägande är en kvinna i samma ålder, hon hade misshandlats med sparkar och slag. Polisen har ingen uppgift om att någon behövt följa med ambulans till sjukhus.

00.49 Stöld/inbrott, Katrineholm
Ett kameralarm gick inne på en byggarbetsplats i Nävertorp. Två personer kunde ses lämna området i bil. Polis beordrades dit, även en hundpatrull begav sig till platsen. Polishunden Ozzy började spåra från ett hål i staketet in till området. Spåret ledde ut på en gångväg, vek upp i skogen där man påträffade slängda brytverktyg. Hunden spårade vidare i skogen och kom fram till en grusparkering där spåret tog slut, det visade sig senare att det var där som gärningspersonerna haft sin bil parkerad. Samtidigt hade en annan polispatrull stoppat en bil för kontroll på en närliggande väg. I bilen fanns verktyg som tillgripits på byggarbetsplatsen och de två männen som satt i bilen greps misstänkta för stöld genom inbrott på byggarbetsplats. De gripna är bägge män i 30-årsåldern. Efter förhör anhölls de av åklagare.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen