30 januari 07:17, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Kl 00:00-07:00, det har varit en natt med låg arbetsbelastning. En person har omhändertagits för fylleri. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

00:12 Rattfylleri, Sollefteå
En patrull stoppade och kontrollerade en personbil på riksväg 87 i Långsele. Misstanke uppstod om att föraren, en man i 60-årsåldern, var påverkad av narkotika och han togs med för provtagning. Patrullen höll förhör, omhändertog körkortet och omhändertog bilnycklarna, enligt PL §24, med syfte att förhindra brott. En anmälan gällande drograttfylleri upprättas.

01:30 Trafikbrott, Sundsvall
En patrull stoppade och kontrollerade en personbil i Skönsberg, Sundsvall. Då aktuellt fordon var avställt utfärdades en ordningsbot (böter).

04:44 Trafikbrott, Sundsvall
En patrull stoppade och kontrollerade en personbil på Södermalm, Sundsvall. Det rådde körförbud för aktuellt fordon, vilket resulterade i att en ordningsbot utfärdades.

En viltolycka har anmälts till polisen under natten och morgonen. Ingen person skadades i samband med olyckan.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen