30 januari 07:48, Sammanfattning natt, Jämtlands län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Det har varit en natt med låg arbetsbelastning. Polisen har utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

22:35 Narkotikabrott, Åre
Polis kontrollerade en person, en man i 25-årsåldern, i centrala Åre. Initialt misstänktes han för narkotikabrott, men efter genomförd husrannsakan i mannens bostad hittades mer narkotika. Det gjorde att han misstänks för narkotikabrott i överlåtelsesyfte, eget bruk samt innehav. Då det påträffades en så kallad taser, ett elchockvapen, i mannens hem misstänks han även för vapenbrott. Anmälan gällande misstänkt narkotikabrott samt vapenbrott upprättas.

00:15 Narkotikabrott, Östersund
Polis kontrollerar tre personer i Mjälle på Frösön. Två av dem är män i 25-årsåldern. De har misstänkt narkotika på sig och misstänks därför för narkotikabrott innehav. Den tredje är en man i 30-årsåldern. Han misstänks för narkotikabrott eget bruk. Anmälan gällande detta upprättas.

Två viltolyckor har anmälts till polisen under natten och morgonen. Ingen person skadades i samband med olyckorna.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen