Uppdaterad 31 januari 07:04

31 januari 05:56, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

God morgon, dagens presstalesperson heter Ulla Brehm, i kväll arbetar Thomas Fuxborg.

00.57 Uddevalla, rattfylleri 
Vid Lyckornamotet på E6 kontrollerar polis en personbil och förare. Föraren är en man i 25-årsåldern och blåser positivt i sållningsinstrument. Mannen tas med för provtagning och en anmälan om rattfylleri skrivs.

01.04 Göteborg, stöld genom inbrott
På ett företag på Spadegatan har en väktare med hund gripit en man på bar gärning. Polis kan göra en platsundersökning och spaning i området genomförs, ingen ytterligare person hittas. En anmälan skrivs, i nuläget oklart vad som stulits.

02.39 Göteborg, rån
Vid midnatt blir en man född i slutet på 90-talet under knivhot rånad av två st gärningsmän. De tilltvingar sig mobil, plånbok m m. Målsägande fysiskt oskadd. Ingen är i nuläget misstänkt eller gripen. (text publicerad tidigare i natt)

03.58 Munkedal, brand
På en rastplats brinner en personbil av okänd anledning. Polispatrull kan på plats konstatera att inga personer finns i närheten. En anmälan om skadegörelse genom brand skrivs.

05.16 Mariestad, trafikolycka
På Göteborgsvägen vid avfarten söderut mot E20 har en personbil och en lastbil kolliderat med stora trafikstörningar som följd.
Anmälan utan misstanke om brott skrivs, föraren till personbilen körs till sjukhus med ambulans, mycket tyder på sjukdomsfall. 

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen