31 januari 06:29, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Sammanfattning av natten i Södermanland.

Polisen i Södermanland har hanterat ett 40-tal ärenden mellan kl 22 och 06. Ingen har gripits och inga grövre händelser har kommit till polisens kännedom.

22.33 En person ringde polisen och berättade att dennes stulna moped hade hittats vid en skola i Oppeby, Nyköping. Polisen kom dit och kunde säkerställa ägandet och personen fick tillbaka sin moped.

05.57 Polisen kontaktades om en krock mellan personbil och älg. Det var på länsväg 953 mellan Sundbyholm och Eskilstuna. Inga personskador uppstod. Älgen skadades och sprang vidare. Bilen fick en del skador i fronten. Polisen kontaktade en jägare för eftersök.

Utöver detta har polisen bland annat hanterat påverkade personer, en del trafikbrott, ytterligare några viltolyckor, samt utfört en mängd kontroller efter larm från allmänhet eller efter initiativ från polispatrullerna.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen