31 januari 20:34, Trafikolycka, vilt, Jämtlands län

Flera viltolyckor har anmälts i länet efter klockan 17.

Ragunda kommun
17:40 En personbil och ett rådjur kolliderade på riksväg 87 vid Lien. Inga personskador. Djuret dog och eftersöksjägare kontaktas för att ta hand om kadavret.

Krokom kommun
18:20 En kollision inträffade mellan en personbil och en ren på länsväg 340 vid Rötviken. Inga personskador. Det är oklart hur det gick för djuret och eftersöksjägare kontaktas för att kontrollera det.

18:50 En personbil och ett rådjur kolliderade på länsväg 614 på Rödövägen, Dvärsätt. Inga personskador. Det är oklart hur det gick för djuret och eftersöksjägare kontaktas för att kontrollera det.

20:19 En personbil och ett rådjur kolliderade vid Värmon. Inga personskador. Djuret sprang från platsen och eftersöksjägare kontaktades för att kontrollera hur det gick för djuret.

Berg kommun
19:34 En skåpbil och en älg kolliderade vid Skålan. Inga personskador. Älgen dog och eftersöksjägare har kontaktats för att ta hand om kadavret.

Härjedalen kommun
19:55 En rådjurspåkörning inträffade på länsväg 514 vid Vemhån. Inga personskador. Djuret dog och eftersöksjägare kontaktas för att ta hand om kadavret.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen