04 januari 06:55, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

God morgon. Dagens presstalesperson på RLC är Anna Göransson.

23.06 Rattfylleri, Fabriksgatan, Bengtsfors. Polispatrull stoppar en personbil för kontroll där föraren, en man, visar tecken på narkotikapåverkan. Mannen har inte heller körkort. Han tas med för provtagning och fortsatt utredning. Han är nu misstänkt för olovlig körning, drograttfylleri samt narkotikabrott genom innehav, då han innehar misstänkt narkotiskt preparat. Detta tas i beslag.

03.38 Stöld genom inbrott, Västgötavägen, Uddevalla. Polis skickas till en bostadsadress på Västgötavägen, där inringare hört glaskross. En ruta till en byggnad ska vara krossad, och en person misstänks ha tagit sig in. Polis söker igenom byggnaden, och en man anträffas. Han grips av polis som misstänkt för stöld genom inbrott.

06.12 Grov misshandel, hållplats Lantmilsgatan, Göteborg. Polis och ambulans skickas till platsen, efter samtal om ett bråk i anslutning till hållplatsen. På plats anträffas en skadad man, och han förs vaken och talbar med ambulans till sjukhus. En man grips på platsen som misstänkt för grov misshandel. Det finns i nuläget inga uppgifter om att tillhygge ska ha använts. Den misshandlade mannens skador uppges inte vara livshotande.

06.17 Våld mot tjänsteman, Kruthusgatan. Polis skickas till platsen där väktare gripit en man som ska ha slagit en busschaufför. Polis håller förhör och tar uppgifter till en anmälan. Den misstänkte mannen avlägsnas därefter av polis.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen