04 januari 07:17, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Västernorrland, ett urval av nattens polisverksamhet

Kl 00:00-07:00, det har varit en natt med normal arbetsbelastning. Tre personer har omhändertagits för fylleri, varav en misstänks för narkotikabrott. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Två viltolyckor har anmälts till polisen under natten. Inga personer har skadats i olyckorna.

Här följer ett urval av nattens händelser.

Kl 00:29, Kramfors

Bilist har kört in i mitträcket på E4:an, strax norr om Ullånger. Bilen har tappat ett däck och måste bärgas från platsen.

Kl 01:04, Timrå

Bilist uppges ha fått fel på bilen och stannat på E4:an. I samband med det ska en annan trafikant ha kört in i fordonet.

Inga personskador.

Bilen står trafikfarligt till och måste bärgas från platsen.

Kl 01:29, Örnsköldsvik

Bilist stoppad för kontroll. Ordningsbot (böter) utfärdas på grund av att en passagerare inte använder säkerhetsbälte och på grund av otillåtet blinkande ljus på fordonet.

Kl 02:05, Sundsvall

Polis beordras till en adress med anledning av misstänkt bilinbrott. Inga misstänkta kvar på platsen när patrull kommer dit.

Anmälan gällande skadegörelse upprättas.

Kl 02:38, Sundsvall

Bilist stoppas för kontroll. Bilen saknar registreringsskylt bak och föraren får en ordningsbot (böter).

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen