Uppdaterad 04 januari 09:35

04 januari 07:31, Sammanfattning natt, Hallands län

God morgon. Dagens presstalesperson på RLC är Anna Göransson.

22.10 Försök till mord, två gripna, Nyhem, Halmstad. Under fredagen misshandlas en man i en lägenhet/trapphus i Nyhem. Han förs med ambulans till sjukhus, och polis spärrar av platsen. Strax efter klockan 22 kommer samtal från adressen, då två personer, män, återigen finns i huset, och försöker ta sig in i den aktuella lägenheten. Polis skickas till platsen, och de två männen anträffas. De båda misstänks för det tidigare brottet, och grips av polis. De är nu båda anhållna för försök till mord, alternativt grov misshandel.

01.55 Rattfylleri, Stenfalksvägen, Falkenberg. Polispatrull stoppar en personbil för kontroll där föraren, en kvinna, visar tecken på narkotikapåverkan. Hon tas med för provtagning och fortsatt utredning misstänkt för drograttfylleri samt narkotikabrott genom eget bruk. En passagerare, en man, misstänks för narkotikabrott genom eget bruk.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen