04 januari 07:50, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Ett urval av händelser i länet sedan klockan 22 i går kväll.

Polisen i Södermanlands län har hanterat ett 70-tal händelser sedan klockan 22 i går kväll. Ingen person har gripits. Fyra personer har omhändertagits enligt Lob, lagen om omhändertagande av berusade personer.

23.48 Rattfylleri, Katrineholm
En patrull stoppade en bilist i Kerstinboda för kontroll av körkort och nykterhet. Föraren, en man i 35-årsåldern, hade inget körkort och uppgav även att han nyligen tagit narkotika, samt hade en kniv i ena fickan. Föraren togs med till akuten för provtagning. När bilen genomsöktes hittades narkotika. Föraren är misstänkt för drograttfylleri, olovlig körning, brott mot knivlagen samt narkotikabrott innehav.

02.06 Bråk, Katrineholm
En inringade ringde polisen om ett bråk på gatan, där flera personer ska ha slagits med sparkar och slag. Detta ska ha varit på Fredsgatan i Katrineholm. Polis åkte till platsen och avbröt bråket. En person fick föras till sjukhus för kontroll och en fick sova ruset av sig hos polisen. Bråket ska ha börjat inne på en närliggande krog där ett muntligt hot framförts, det ska sedan ha fortsatt ute på gatan. En anmälan om misshandel och olaga hot har upprättats mot en man i 25-årsåldern. Målsägande är en man i samma ålder.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen