05 januari 00:51, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Ett urval av nattens händelser i länet

23:31 - Trafikbrott. Saxnäs, Vilhelmina

Polis stoppar och kontrollerar en personbil och dess förare, en man i 20-årsåldern. Vid kontrollen utfärdas en ordningsbot (1000kr) då bilens fordonsskatt inte var betald.

23:35 - Rattfylleri. E4 Anumark, Umeå

Polis stoppar och kontrollerar en för dem intressant personbil och förare. Vid kontrollen blåser föraren, en man i 50-årsåldern, positivt i polisens sållningsinstrument och medtas för provtagning.

Provtagningen visar på nivån för grovt rattfylleri och patrullen skriver anmälan angående detta brott.

01:33 - Skadegörelse. Centrala Skellefteå

Polis kallas till ett hotell i centrala Skellefteå där någon slagit sönder en ruta. Patruller åker till platsen och kan efter en kort tids sökande lokalisera en man i 60-årsåldern. En anmälan angående skadegörelse skrivs och patrullerna håller även förhör på platsen.

Sammanfattning

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning där polisen även har utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte har resulterat i någon brottsmisstanke.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen