05 januari 07:49, Sammanfattning natt, Södermanlands län

God morgon! Dagens presstalesperson på ledningscentralen är Monica Bergström. Här följer ett urval av nattens händelser.

07.00 Polisen har under natten hanterat ett 50-tal ärenden av olika karaktär i polisområde Södermanland. De flesta är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke. Ingen person har gripits misstänkt för brott.

23.01 Polis, räddningstjänst och ambulans larmades med anledning av brand i fordon på en parkering på Årbygatan, Eskilstuna. En bil hade börjat brinna och fem andra bilar hade fått sina rutor krossade. Två personer hade setts lämna platsen springande vid tiden för branden/skadegörelsen. Polis har varit på platsen och vissa spår har säkrats. Polisen utreder händelsen som grov skadegörelse genom brand samt skadegörelse.

01.36 Polis, räddningstjänst och ambulans larmades åter till Årbygatan, Eskilstuna, med anledning av brand i fordon på en parkering. En bil hade börjat brinna intill den bil som tidigare brunnit. Polisen har skrivit en tilläggsanmälan gällande branden.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen