05 januari 09:40, Trafikolycka, Norrköping

Förare avvek efter olycka på Gamla Övägen.

07.02 Polis larmades med anledning av en trafikolycka på Gamla Övägen, vid trafikplats Vilbergen. En bilförare hade blivit påkörd i sidan så att bilen snurrat runt på vägen. Föraren av den andra bilen hade avvikit från platsen direkt efter olyckan.

En person som misstänktes vara föraren av det fordon som avvek från platsen kunde lokaliseras och har tagits med för provtagning och vidare utredningsåtgärder.

Föraren i det påkörda fordonet, en kvinna i 60-årsåldern, kontrollerades av ambulanspersonal på plats och ska inte ha behövt följa med till sjukhus. Den påkörda bilen behövde bärgas från platsen och det var begränsad framkomlighet förbi platsen efter olyckan och under räddningsarbetet.

Föraren i det fordon som avvek misstänks för olovligt avvikande från trafikolycksplats, vårdslöshet i trafik samt rattfylleri.

Polisen söker kontakt med vittnen till händelsen. Har du uppgifter att lämna - ring 114 14.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen