Uppdaterad 05 januari 22:34

05 januari 20:21, Misshandel, grov, Landskrona

Två till sjukhus efter misshandel.

Polis och ambulans larmas klockan 20.21 till Föreningsgatan med anledning av en misshandel. En person med skador anträffas utomhus på adressen och förs till sjukhus med ambulans.

20.27 Får polisens ledningscentral ett nytt larm om en person som uppges ha skärskador cirka 300 meter bort på Ödmanssonsgatan. Personen undersöks för närvarande av ambulans på platsen.

Polispatruller är på plats på båda adresserna och håller vittnesförhör. Den initiala bedömningen är att larmen hör ihop och att det rör sig om en och samma händelse. Den misstänkta brottsplatsen bedöms vara på Föreningsgatan och är avspärrad.  

Uppdatering 21.05 Den personen som anträffats med skärskador på Ödmanssonsgatan förs till sjukhus med ambulans. Det rör sig om en ung man född -00. En kniv är anträffad i området och är tagen i beslag.

Den personen som anträffades på Föreningsgatan är en pojke född -03.

Polis är fortsatt på den misstänkta brottsplatsen och utreder händelsen. Ingen gärningsperson gripen för närvarande.

Händelsen utreds som misshandel för närvarande, rubriceringen kan komma att ändras.

22.32 Polispatrullerna är klara på brottsplatsen. Avspärrningen är hävd. Händelsen rubriceras som grov misshandel. Anmälan upprättas.

 

 

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen