06 januari 06:44, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Ett urval av händelser i länet sedan klockan 22 i går kväll.

Polisen i Södermanlands län har hanterat ett 40-tal händelser sedan klockan 22 i går kväll. Det har överlag varit en lugn natt: inga personer har gripits och två personer har omhändertagits enligt Lob, lagen om omhändertagande av berusade personer.

04.31 Trafikolycka, Flen
En personbil med fyra personer körde i diket på riksväg 53, Årdala. Det var enligt uppgift mycket halt på platsen. En av passagerarna, en kvinna i 50-årsåldern, fördes med ambulans till sjukhus. Bilen fick bärgas, det finns ingen misstanke om brott.

04.52 Stöld/inbrott, Katrineholm
Konstaterat inbrott i en butik vid järnvägsstationen. Larmet inkom 04.24. En ruta till entrédörren hade krossats och platsen spärrades av för att kunna genomföra en teknisk undersökning under förmiddagen. I nuläget är det oklart vad som är tillgripet, eftersom man inte har gått in i butiken i väntan på den tekniska undersökningen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen