06 januari 06:54, Sammanfattning natt, Jämtlands län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Det har varit en natt med låg arbetsbelastning. Polisen har utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke. Två viltolyckor utan personskador har rapporterats in till polisen under natten.

Här följer ett urval av nattens händelser:

00:54 Övergrepp i rättssak m.m., Östersund: En polispatrull beordras till en adress med anledning av att en man hotat och misshandlat en kvinna som han tidigare haft en relation med. Han har dessutom raderat historik på hennes mobiltelefon. Polisen håller förhör och mannen grips misstänkt för övergrepp i rättssak, egenmäktigt förfarande, ofredande samt misshandel. Mannen är nu anhållen.

01:12 Narkotikabrott, Åre: Polisen stoppar och kontrollerar en personbil. I samband med detta hittar polisen misstänkt narkotika samt vissa tillbehör och en av passagerarna misstänks för ringa narkotikabrott. En anmälan upprättas.

03:00 Trafikbrott, Åre: Polisen stoppar och kontrollerar en personbil då föraren inte har iakttagit stopplikt. Föraren får en ordningsbot.

02:38 Inbrott, Östersund: En polispatrull beordras till en adress där Östersunds kommun har lokaler och där inbrottslarmet gått. Okänd gärningsperson/gärningspersoner har brutit sig in och tagit gods för okänt värde. Polisen spärrar av platsen och en teknisk undersökning genomförs. Polisen gör vissa beslag. En anmälan gällande stöld genom inbrott upprättas.

04:48 Stöld, Östersund: En polispatrull larmas till en adress med anledning av inbrottslarm (se ovan). Under sökandet efter en eventuell gärningsman påträffar polisen en man som bär på misstänkt stöldgods och en anmälan gällande stöld upprättas. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen