06 januari 07:44, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Det har varit en natt med låg till normal arbetsbelastning. Två personer har omhändertagits för fylleri. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

En viltolycka utan personskador har rapporterats in till polisen under tidig morgon.

Här följer ett urval av nattens händelser:

22:04 Olaga hot, Kramfors: Polisen får samtal av en man som berättar att han blivit hotad med ett vasst föremål av en person som han bor ihop med. En polispatrull pratar med mannen och en anmälan gällande olaga hot upprättas.

22:08 Skadegörelse, Sundsvall: Polisen får samtal om att det varit det varit skadegörelse på en fritidsgård. En person har setts springa från platsen. En polispatrull beordras dit. Tre fönsterrutor är krossade. En anmälan gällande skadegörelse upprättas.

22:52 Brand, Timrå: Polisen larmas till en fullt utvecklad brand i en villa i Fagervik. De personer som bor på adressen befinner sig inte i huset och ingen person kommer till skada. Polisen håller förhör med villaägaren och med räddningsledaren och en anmälan gällande brand utan misstanke om brott upprättas.

04:35 Brand, Ånge: Polisen larmas till en fullt utvecklad brand i en lada i Ramsele. Inga djur eller människor befinner sig i ladan och ingen kommer till skada. En anmälan gällande brand utan misstanke om brott upprättas.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.