07 januari 07:02, Sammanfattning natt, Östergötlands län

En sammanfattning av nattens händelser.

06.00 Polisen har under natten hanterat ett 50-tal ärenden av olika karaktär i polisområde Östergötland. De flesta är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke. Fyra personer har omhändertagits enligt lagen om omhändertagande av berusade personer, LOB.

22.27 Polis larmades med anledning av ett rån mot en person i området Ljura, Norrköping. Tre maskerade personer hade rånat en person i tonåren på mobiltelefon, kontanter samt glasögon. Vid rånet ska tonåringen ha hotats med ett tillhygge och fått ta emot slag mot kropp och ansikte. Polisen har hållit förhör och en anmälan om rån. Ingen gärningsperson har ännu kunnat gripas i samband med händelsen.

00.42 Polis, räddningstjänst och ambulans larmades till en trafikolycka på länsväg 1153, Kullerstad, Skärblacka. Olyckan var en singelolycka där en personbil kört av vägen, voltat och blivit liggande på taket. En person ska, enligt uppgift, ha färdats i fordonet och skadats i en arm. Polisen skriver en anmälan för att utreda om något brott ligger bakom trafikolyckan.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen