07 januari 07:03, Sammanfattning natt, Södermanlands län

En sammanfattning av nattens händelser.

06.00 Polisen har under natten hanterat ett 40-tal ärenden av olika karaktär i polisområde Södermanland. De flesta är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke. Två personer har gripits misstänkta för brott.

22.26 Polisen har tagit emot en anmälan gällande ett inbrott i en lägenhet på Bergsgatan, Eskilstuna. Inbrottet hade skett någon gång från och med lördag natt till dess att anmälan gjordes. Det är oklart exakt vad som stulits vid inbrottet men bland det saknade godset finns dator, en gitarr, högtalare och playstation. Polis har varit på platsen och en anmälan har skrivits. Händelsen utreds som grov stöld genom inbrott.

23.18 Polisen har tagit emot en anmälan gällande ett inbrott i en bil på Lagrådsgatan, Eskilstuna. Tre personer hade setts vid bilen. Polis åkte till platsen och konstaterade att någon krossat en ruta på fordonet. Polisen har upprättat en anmälan om stöld genom inbrott. Det är oklart om någon har stulits ur fordonet.

01.41 Polis larmades med anledning av ett pågående inbrott i ett företags lokaler på Östra Storgatan, i centrala Nyköping. När polis kom till platsen påträffades två personer i anslutning till lokalerna, båda kontrollerades och greps av polis på platsen.  De gripna, en man i 40-årsåldern och en kvinna i 35-årsåldern, hade misstänkt stöldgods med sig. Bland det stulna godset fanns ett flertal datorer. Båda är gripna misstänkta för stöld.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen