07 januari 16:47, Stöld, Mjölby

Man misstänkt för stöld och skadegörelse på bilar.

13.08 Polis fick samtal om en man som hade sönder rutor på bilar som stod parkerade utanför en stor arbetsplats på Svarvargatan i Mjölby. Personal på företaget kom ut och konfronterade mannen, som då lämnade platsen i en bil.
Polisen åkte mot platsen och letade efter mannen och den aktuella bilen, samt dokumenterade vad som hade hänt på parkeringsplatsen. 6-7 bilar var drabbade och polisen skrev anmälningar om skadegörelse samt stöld från minst en bil.

13.24 En ledig polis ringde ledningscentralen efter att ha sett en man bete sig märkligt vid en bil vid Lundbybadet i Mjölby. Mannen verkade vara påverkad av något. Bilen stämde in på signalementet för bilen som varit på parkeringsplatsen på Svarvargatan tidigare.

13.33 Polis på plats vid Lundbybadet. Mannen fanns kvar på platsen och man kunde konstatera att det var den person man sökte. I bilen hittade polisen gods som misstänktes vara stulet. Mannen, som är i 25-årsåldern, greps, misstänkt för stöld och skadegörelse. Han är i 25-årsåldern. Bilen togs i beslag.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen