08 januari 06:42, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Jönköping.

06.30 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 15-tal rutinärenden, huvudssakligen utan brottsmisstankar. Ingen har gripits, en har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och en har fått följa med för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan.

01.05 vid en rutinkontroll av en bilist i Hovslätt Jönköping uppstod misstanke om grov olovlig körning på bilföraren, en man i 25-årsåldern. Polisen tog bilen i beslag på grund av upprepad trafikbrottslighet.

02.06 vid en rutinkontroll av en bilist på Munksjögatan i Jönköping uppstod misstanke om att en passagerare kunde vara drogpåverkad. En man i 20-årsåldern fick följa med för provtagning och förhör.

02.10 vid en rutinkontroll av en bilist på riksväg 27 i Bredaryd fick en bilföraren ett bötesföreläggande på grund av obetald vägtrafikskatt.

Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen