Uppdaterad 09 januari 07:15

08 januari 21:27, Mord/dråp, försök, Habo

Larm om misshandel, en gripen.

20.35 Polis och ambulans larmades med anledning av ett bråk mellan två personer på en adress i området Gunnarsbo. En person hade blivit misshandlad med ett tillhygge. Flera polispatruller beordrades till platsen.

20.50 Polis på plats. När polis kom till platsen anträffades en skadad person. Personen var allvarligt skadad och har förts till sjukhus i ambulans.

20.56 En person har gripits på platsen.

En förundersökning gällande försök till mord har inletts. Brottsplatsen har spärrats av i väntan på att polisens tekniker ska komma till platsen.

Polisen har, och kommer att genomföra, sedvanliga utredningsåtgärder med anledning av att ett grovt brott har skett.

Det finns i nuläget inga uppgifter om anledningen till brottet.

Uppdatering  9/1 kl. 07.20:

Personen som i går kväll greps på plats har under natten anhållits av åklagare, på sannolika skäl misstänkt för försök till mord. Både den misstänkte och målsäganden är män i 20-årsåldern. Skadeläget för målsäganden är fortsatt allvarligt. Polisens tekniker har under natten genomfört en teknisk undersökning på brottsplatsen, men avspärrningarna kvarstår tills vidare.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen